úterý 13. prosince 2016

Iq park oteviraci doba

LISTOPAD Změna otevírací doby. Kudy k nám Věková skupina - let Expozice. Schopnosti a dovednosti. QPARK je první zábavně-naučné centrum v ČR. Více jak 2interaktivních exponátů.

Zajímavosti, testy, rébusy, kvízy, hry, hlavolamy a objevování vědy formou hry. Dvě moderní vědecko- zábavní centra, planetárium a chytrá dílna. Svět fascinujících experimentů a chytré zábavy pro celou rodinu. IQ Restaurant Kde nás najdete.


SPOLEČNÁ SPOLEČNÁ: Út: 14. Qport je zábavným místem, kde v bezpečí zakotvené lodi absolvujete plavbu v moři informací z nejrůznějších vědních oborů. Stovky interaktivních exponátů, gyroskop, 3D planetárium, programy v dílnách a laboratořích, krátké filmy promítané na obří interaktivní globus nebo zábavné vědecké show – to je Techmania Science Center v Plzni.

Vstupné a otevírací doba. Celodenní vstupenka do vnitřního areálu Aquaparku Olomouc vyjde vaší peněženku na 4korun, vstup na minut pak 1korun. Provozní doba celého areálu se každý měsíc aktualizuje, takže doporučujeme se vždy. Zde najdete vše, co potřebujete vědět před návštěvou – otevírací dobu, ceník vstupenek.


Nacházíte se zde: Průhonický park Otevírací doba a vstupné Otevírací doba a vstupné Vážení návštěvníci, od 29. Ticketstream nebo celoroční vstupenky – viz níže. Nejbližší státní svátky.


Den slovanských věrozvěstů Cyrila a Metoděje otevřeno 6. Den upálení mistra Jana Husa otevřeno 28. Z důvodu přijatých preventivních opatření proti šíření onemocnění COVID-uzavíráme od pátku 13. O znovuotevření a aktuálním dění vás budeme informovat.


Děkujeme za vaši přízeň, vážíme si vaši podporu! Vláda postupně uvolňuje opatření, která zavedla kvůli šíření koronaviru. OTEVÍRACÍ DOBA ZAHRADNÍHO CENTRA: LEDEN: zavřeno ÚNOR: zavřeno.


BŘEZEN: Po-Pá 9-1 So 9-17. DUBEN - ČERVEN: Po-Pá 9-1 So 9-1 Ne 9-15.

Krytý bazén, mediterraneum, parní sauna. Prodejny jízdních dokladů Dopravního podniku Ostrava. V prodejnách Dopravního podniku Ostrava a. Aktuální otevírací doba OC Aupark. Hostivařského lesoparku. Pouze pár minut cesty z centra Prahy naleznete přírodní koupaliště s největší vodní plochou v Praze, kolem níž se rozprostírá jedna z nejkrásnějších přírodních částí v hlavním městě.


Mývaly severní, Nosály červené, Rys kanadský, Minishetlandský ponny, Osel domácí, Koza girgentánská, Lama alpaka a mnoho dalších. Zábavní park BRuNO je otevřen celoročně. Víme, kdy budou mít supermarkety a hypermarkety zavřeno, kdy otevřeno.


Zda si před Vánoci, Velikonoci i dalšími státními svátky nakoupit dopředu nebo být v klidu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...