pátek 2. prosince 2016

Hoblovaná dubová prkna

Buď ve míšené kvalitě ABC nebo tříděné do čtyř jakostních tříd. Masivní dubová prkna jsou dnes žádanější více než kdy jindy. V interiérech nachází prkna z dubu nejčastěji uplatnění jako krásná a spolehlivá podlahová krytina. Prkna dub je možné pokládat těsně vedle sebe a ideálně rovně.


Na přání zákazníka dodáme hoblované, broušené. Hlavním zaměřením firmy jsou dubové podlahy, dubové parkety, dubová terasová prkna , dubové hranoly a dubové prkna.

Prkna hoblovaná jsou vhodná i na okenní špalety nebo výrobu obložkových zárubní. Nejčastěji využijete hoblovaná prkna na plot. Vyberete si u nás, ať už plánujete plot se svisle, nebo vertikálně položenými plaňkami. Máme také dekorativní frézované plotovky do nejrůznějších tvarů v délce m. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek. Jakožto podlaha bývají velmi ceněná pro jejich celistvý a přirozený vzhled.


Borovice je používána zejména na fasády, jelikož konstrukčně není tak nosná jako smrk. Pro kvality obou dřevin je nutné mezi nimi. Představení společnosti Naše společnost se zabývá dovozem, zpracováním a prodejem dubového řeziva.

Požadujete kvalitní a cenově dostupné dubové řezivo, dubové fošny, dubová prkna ? Hoblované řezivo koupit o objednat u OBI. Nabízíme vám dřevěná prkna v několika různých provedeních. Jedná se o univerzální materiál s různými typy profilů a rozměry. Užití takovýchto hoblovaných prken je poměrně rozsáhlé: například jako dokončovací materiál fasá obkladů stěn, teras, dřevěných podlah, stropů, plotů, či třeba dřevěné pískoviště nebo lavička. Ručně hoblovaná dubová prkna jsou unikátním druhem palubek, které mají mírně zvlněný povrch.


Jsou naolejované a stačí je v podstatě pouze přilepit. Máte zájem o produkt nebo se chcete informovat? Dubové palubky je možné. Neváhejte se na nás obrátit! Podrobný popis produktu.


Josef Brůj Obchod se dřevem. Prkna a fošny: k doručení domů nebo na prodejnu. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Prodám stará podlahová prkna , prkna jsou vykartáčovaná a osámovaná. Připravená k okamžitému použití.


K prodeji připraveno 8m2. Prkna nesámovaná se liší od prken samovaných tím, že mají na bocích zbytky kůry a obliny. Dubova prkna nabízíme sušené do vlhkostí - (± ).

Hoblovaná a sušená prkna Použití především k dalšímu zpracování, truhlářská výroba, ploty, bednění, pergoly, fasádní obklady apod. Rozdíl oproti palubce a podlahovce je, že prkno nemá ani pero ani drážku. Veškerá prkna jsou vysušená a ohoblovaná připravená k dalšímu zpracování. Dubové přířezy, dubové lamely, dubové vlysy, dubové podlahové přířezy, dubové fošny, dubová prkna hraněnná, odmítáná hoblovaná.


Nabídka na míru Rádi vám poradíme a vyhotovíme nabídku na míru, neváhejte nám poslat poptávku. Dubová masivní prkna hoblovaná , s perem a drážkou po všech stranách, bez povrchové úpravy s větší barevnosti - tzv. Dub má tmavší odstín - lehce kouřový. Montáž je možná jako plovoucí podlahu tak lepením. Při celoplošném lepení je k nerozeznání od.


ZÁKAZKOVÁ IMPREGNACE A VÝROBA Nezávazná poptávka JAK NAKUPOVAT ODBĚR - DOPRAVA GALERIE KONTAKTY Přihlášení. INFO: Hoblovaná sušená smrková prkna nabízíme ve vysoké kvalitě, kterou Vám rádi v prodejním skladu v Dražkovicích Pardubicích předvedeme. Hoblovaná prkna Ceník TLOUŠŤKA ŠÍŘKA DÉLKA DŘEVINA KVALITA Cena bez DPH Balení mm mm mm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...