čtvrtek 15. prosince 2016

Gardaland jízdy

Gardaland Resort Official Website. Theme Park, Hotel and AquariuItaly’s most magical short-break destination! Většinu jízdy je návštěvník hlavou dolů, už jen pohled je pouze pro odvážné ! Druhou polovinu dne pak můžete strávit v aquaparku Caneva, do nějž lze z Movielandu dojít i pěšky. Sequoia Adventure – horská dráha, na které se po celou dobu jízdy vezete vzhůru nohama!


Jungle Rapid – vodní atrakce,.

Shaman – zažijte velkolepou virtuální prohlídku tajemného světa duchů indiánů. Oblivion – the Black Hole – horská dráha. Jde o speciální typ horské dráhy s více než polovinou doby jízdy hlavou dolů. Vertigo – volný pád z výšky metrů.


Inferis – strašidelný zámek na motiv pekla. Najdeme je v jižní části jezera, mezi Peschierou a Lasize. Najdeme zde na atrakcí různého charakteru určené pro nejmenší a užijí si zde samozřejmě i dospěláci. Zažívat zde budete fantastické dobrodružství, kouzla a překvapení, děsy i úleky.


Thank you so much for your kind words.

We really appreciate you taking the time out to share your experience to us. We work hard to meet expectations like yours and we are happy to hear we hit the mark for you. We count ourselves lucky for customers like you! Na své si zde přijdou všichni milovníci horských drah, obřích kolotočů, atrakcí, které znáte jen z filmů, ale i malé děti. Celou dobu jízdy je návštěvník hlavou dolů.


D Cinema - největší 4D kino v Evropě. Mammut - nejdelší rodinná horská dráha na motivy filmu. Do člunu se vejde až odváž.


Rozprostírá se na břehu jezera Lago di Garda a patří k největším zábavním parků v Evropě. Je totiž plný božích atrakcí, na kterých se vyřádí malí i velcí návštěvníci. PART - Duration: 7:15. Obě atrakce jsou prakticky totožné, italská je sice trochu.


Nachází se v severní části Itálie u jezera Lago di Garda, poblíž města Verony. Kouzlo jezera Lago di Garda spočívá především v jeho umístění uprostřed Dolomit, obklopené pozoruhodnou flórou, jehož nezapomenutelnou atmosféru podtrhuje středomořské klima. Vše je navíc vyhotoveno v pohádkovém stylu a rok co rok zde přibývají nové atrakce, a tak se.


Jakmile vstoupíte do akvária, ocitnete se doslova ve vodní říši. Tematicky rozčleněná akvária - od řeky Sarca, pohybující se na jezeře Lago di Garda, přes Rudé moře až po Indické moře Vás budou obklopovat ze všech stran. Obľúbený a vyhľadávaný zábavný park, ktorý je na brehu najväčšieho talianskeho jazera Lago di Garda.

Množstvo paliem, citrusov a rad kaviarní či pizzérií lemujúcich promenádu evokujú pocit, ako by ste boli naozaj pri mori. Perfektný zájazd nielen pre rodiny s deťmi, na svoje si prídu aj adrenalínoví nadšenci! V parku se nachází na atrakcí různého charakteru. Ledovcové jezero Lago di Garda (Gardské jezero) je se svojí délkou téměř km a šířkou až 1km největším italským jezerem.


Tato výhodná poloha zajišťuje. Vypočítejte vzdálenost vzdušnou čarou a vzdálenost jízdy , doba cestování (doba jízdy , doba letu) a zobrazte trasu jízdy na mapě. The Spectacular 4D Adventure - Exkluzivní a největší 4D kino v Evropě.


Navíc po skončení jízdy vylezete v jakési pirátské krčmě, zkrátka asi nejpropracovanější atrakce ze všech :o). Jo jinak, důvo proč tady nejsou fotky zevnitř jednotlivých atrakcí je jednoduchý. Cesta nejrychlejším autobusem, který odjíždí v 19:4 trvá 01:25h.


Nejdelší doba trvání jízdy na této trase je 01:25h.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...