čtvrtek 1. prosince 2016

Ferona a s olomouc

Ferona a s olomouc

Bořek Semotam Ředitel pobočky Tel. Olomouc Retail Outlet In our unique self-serve shop near the. Obchodní společnost Ferona prodává hutní materiál na trhu České a Slovenské republiky již téměř 2let. Hlavním cílem je prodej a distribuce zboží a služeb.


Ferona a s olomouc

Nabízíme nákup, skladování, úpravu a prodej hutních výrobků, druhovýrobků, neželezných kovů a navazujícího železářského sortimentu. Olomouc ) Maloobchodní prodej hutního materiálu - tyče, kolejnice a sochory z profilové oceli, nerezové ocelové plechy, otevřené a uzavřené ocelové trubky a profily i příslušenství, stříhání a pálení plechů, ohýbání betonářské oceli a sítí do betonu i řezání ušlechtilé oceli. Velkoobchod hutním materiálem FERONA a. Central Europe Synergistic group effect are the benefits of working with Ferona , a. Aktuální ověřené informace: adresa, telefon, e-mail, provozní hodiny a hodnocení Ferona, a. Na českém trhu funguje mnoho polistopadových firem, které sázejí na dnešní či včerejší zkušenosti a žijí budoucností. Hrstka společností navázala na prvorepublikovou tradici a oprášila masarykovský ideál. Ověřené kontakty z katalogu firem Najisto.


Provozujeme ¨velkoobchod a maloobchod s hutním zbožím.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...