pondělí 19. prosince 2016

Dr schutz cz

Svými vysoce kvalitními čistícími a ošetřovacími produkty a systémy se stará o to, aby různé typy podlahovin jako PVC, linoleum, koberce, lamináty a parkety sloužily svým uživatelům dlouhá léta ve vysoké hodnotě a kvalitě. Modern sales support tools at the points of product and sales are a guarantee for the success of your after care business. With its core brands Dr. Cross-product downloads.


Here you will find cross-product downloads such as technical information, catalogues, brochures and other advertising material.

As a professional in preserving the value of floor coverings, you are confronted daily with many needs and demands. Schutz you can redesign every kind of floor. Technical Information Dr. Check Out Top Brands on eBay.


Free Shipping Available. Opravná sada pro lokální sanaci škrábanců a bílého zlomu vinylových podlahovin DR. Za let se mnohé změnilo.

Ošetřovací a čistící prostředek pro běžné čištění a o. Kompletní informace o produktech značky Dr. Vytváří hedvábně matný, antistatický ochranný film. Nakupujte kuchyně za nejnižší ceny! Nábytek za výprodejové ceny.


Vyberte si z široké nabídky. Aktivní čistič bez rozpouštědel pro pravidelné čištění všech lakovaných dřevěných a korkových podlah. Rozpouští intenzivně nečistoty a ve spojení s CC-Leskem na parkety a korek a CC-Matem na parkety a korek nabízí vzájemně precizně propojený čistící a ošetřovací systém. Unsubscribe from DEMA DEKOR CZ s. Floor Care Kit - cleaning and care of LVT flooring with Dr. DrSchutzInt 16views.


Ideální použití ve spojení s Dr. Renovační nátěry na tvrdé podlahy jsou buď transparentní (extramatné, matné, lesklé) nebo barevné dle RAL, NCSa Sikkens, což umožňuje. U každého zboží si můžete zkontrolovat jeho dostupnost, porovnat ceny v jednotlivých obchodech a nakoupit nejlevněji!


Pravidelnou údržbou podlahových krytin prostředky Dr. Všechny informace o produktu Čistič podlahy Dr.

Základní čistící přípravek R: 1. POPIS PRODUKTU Šetrný alkalický čistič pro čištění po pokládce a pro základní čištění se silnou rozpouštěcí schopností na stavební nečistoty a také na staré zbytky vosků, ošetřovacích prostředků, samoleštících disperzí a zbytků lepidel. Působí aktivním kyslíkem také proti barevně intenzivním skvrnám jako červené víno, káva, čaj apod. Výjimečná čistící síla na přírodní mýdlové bázi při současně šetrné pH-hodnotě. Hedvábně matná receptura.


Kč Cena produktu bez dopravy Do e-shopu APODLAHY. Perfektní čistotu nejen toalet, koupelen a kuchyní zajistí správně zvolené. Alternativní produkty k Dr.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...