úterý 29. listopadu 2016

Umyvadlo na míru

Do koupelen vyrábíme umyvadla na míru - umyvadlové desky Flexible (4 nebo 60) v délkách z jednoho kusu do 550cm, šířkách do 1cm. Umyvadlo je srdcem koupelny. Odehrává se u něj většina aktivit, proto musí vyhovovat vysokým nárokům na pohodlí a kvalitu.


Navíc plní estetickou úlohu a dodává koupelně atmosféru. Přinášíme rady a tipy, na co se při výběru umyvadla zaměřit. Například může vaše deska pod umyvadlo vypadat jako písmeno el.


Tento styl s mírnou nohou se dělá povětšinou na míru dle rozměrů vašeho umyvadla. Deska pod umyvadlo tím dostane nový a neokoukaný ráz, který zmodernizuje vzhled vaší koupelny. Výroba na míru vás vyjde jen o málo víc než sériová řada. VÍCE o našem 70letém know-how. Chci koupelnu, kterou nebude mít nikdo jiný.


Umyvadlo na míru

Jako první v ČR jsme přišli s touto službou. Svobodně si vyberete velikost a počet zásuvek, polic i způsob otevírání dvířek nebo jejich barvu. Plánovat rozměry nábytku, umyvadel, ale i zrcadel můžete s přesností na cm. Návrhem přesně na míru zabráníte ve vašich místnostech tzv.


Odesláním reakce na tento inzerát poskytujete správci své osobní údaje za účelem a po dobu realizace výběrového řízení. V souvislosti se zpracováním Vašich osobních údajů máte příslušná práva: (i) na přístup k osobním údajům, (ii) na opravu či doplnění nepřesných nebo nepravdivých osobních údajů, (iii) na výmaz osobních údajů, nejsou-li již osobní. Záleží jen na vkusu zákazníka, zda-li zvolí standardní keramické umyvadlo anebo dá přednost luxusnějším materiálům a do své koupelny umístí umyvadlo z litého mramoru, kamenné umyvadlo anebo dokonce umyvadlo z bambusu. Pokud jste majitelem koupelny větších rozměrů, určitě oceníte širokou nabídku dvojumyvadel. Plánované kuchyně na míru Receptů na takovou kuchyni je celá řada.


Od nejmodernějších trendů, kterým v současnosti velí tmavší tóny, jako je šedá, černá v matném provedení, kombinované s výraznějším dřevodekorem, až po dlouholetou stálici v podobě bílé. Koupelny Ptáček, děláme koupelny, ve kterých se žije. Navštivte jedno z našich koupelnových studií Ptáček.


Největší galerie koupelen v ČR. This is SIKO umyvadla a nábytek na míru by INTEDOOR CZ on Vimeo, the home for high quality videos and the people who love them. Nabídka umyvadlových desek a umyvadel z litého mramoru. Vyrobíme vám kamenné umyvadlo na míru přesně podle vašich požadavků.


Umyvadlo na míru

Vyberte si druh kamene, rozměry, tvar i hloubku. Kamenné umyvadlo na míru se hodí k jakémukoliv koupelnovému nábytku a podtrhne moderní vzhled malých i velkých koupelen. Velkou výhodou umyvadel z kamene je jejich trvanlivost a pevnost. Odolají každodennímu používání a snesou i hrubší zacházení. V sekci - koupelnový nábytek na míru vyberete typovou skříňku, či desku pod umyvadlo.


Postupovat lze v několika bodech: 1. Zde nebo u dané skříňky lze stáhnout VZORNÍK, který platí pro všechny skříňky proto, aby bylo. Máme obrovský výběr a GARANTUJEME rychlé dodání. Samostatně stojící skříňka , 3x zásuvka s pojezdy bez dotahu.


Umyvadlo na míru

Desky pod umyvadla vám vyrobíme na míru. Mezi koupelnový nábytek patří zrcadlo ( skříň se zrcadlem), poličky, skříňky pod umyvadlo , skříňky na ručníky a osušky. Pokud se chcete oprostit od mnoha problémů, které rekonstrukce koupelny přináší, zkuste rekonstrukci na míru s RAVAKEM! Nezáleží na tom, zda je vaše koupelna velká nebo malá – RAVAK nabízí řešení pro každou koupelnu.


Stačí si jen vybrat jeden z devíti koupelnových konceptů. V Kráse na míru , si vážíme každého zákazníka, který projevil důvěru v náš e-shop. Proto vás za každý nákup s radostí odměníme. Za každý nakoupený produkt získáváte body, za které si vyberete dárek ZDARMA dle vlastního výběru. U nás nečekáte na odměnu do dalšího nákupu.


Umyvadlo na míru

Dárky si vybíráte ihned po.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...