středa 23. listopadu 2016

Půjčovna lyží otrokovice

Ušetřete čas a zjistěte, proč jsme tak oblíbení. Jsme dodavatele zimního sportovního vybavení mnoha firem po celé Evropě. Také jsme pro vás otevřeli i maloobchod. Rádi Vám poradíme s výběrem dodávky nejlépe odpovídající Vašim potřebám.


Všechny naše dodávky jsou v perfektním technickém stavu a kdykoliv připraveny k použití.

Ověřené informace o firmách z oboru Ski servisy – servisy lyží a snowboardů v regionu Zlínský kraj a okolí. Provozujeme půjčovnu lyžařského vybavení, bazar kol, lyží , bruslí. Na hory vybavíme děti i dospělé.


Otrokovice , Dobrovského 6kontakt. Provozovatelem eshopu je kamenná cyklo prodejna OtroKolo s. Nabídka kol, hokejek a tenisových raket.

Jsme internetový obchod s jízdními koly, cyklistickými doplňky, součástkami a příslušenstvím. Jsme největší půjčovnou lyží , snowboardů a běžek ve Zlíně, poskytujeme celoroční zápůjčky, k dispozici máme přes 4párů lyží. Provoz půjčovny lyžařského vybavení, bazaru a ski servisu. V naší půjčovně na Vás čeká dalších přes 2párů lyží všech délek a typů.


Máme pro Vás připraveno přes 2párů mírně použitých dětských i dospělých lyží za velmi příznivé ceny. Nabízíme k zapůjčení střešní boxy, střešní nosiče, nosiče kol, lyží , dětský vozík značky Thule a také přívěsný vozík značky Agados. Servis lyží , opravy skluznice, montáže a seřízení vázání.


Centrum je vybavené plně automatickým strojem. Možnosti lyžování ve Zlíně a okolí. Zajišťujeme servis včetně montáží vázání a oprav lyží nebo snowboardů. Pujčovna lyží Pokud Vy nebo Vaše dítě ještě lyže nemá, můžeme Vám v naší půjčovně nabídnout mnoho lyží a lyžařských bot různých velikostí.


Mimo prodeje provozujeme servis lyží a kol, půjčovnu a bazar. Pro malé lyžaře jsou samozřejmostí helmičky, které je možno také vypůjčit.

Staré vybavení nám můžete nabídnout do protiúčtu, především dětské lyže a kola. Ale i helmy, boty, páteřáky. Nechcete si narychlo kupovat zbrusu nové vybavení? Využijte nabídky našich outdoor půjčoven, které jsou součástí vybraných kamenných HUDY prodejen. Využijte velkého výběru testovacích lyží značek Nordica a snowboardů Nitro.


Nabídka zboží k zapůjčení je rozsáhlá, avšak limitovaná. Lyže Zlín - prodej sjezdových lyží , půjčovna lyží , skiservis. Internetový prodej lyží , snowboardů, servis a půjčovna lyží.


Produkt byl úspěšně přid.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...