pondělí 28. listopadu 2016

Odstraňovač starých nátěrů p 8212

Odstraňovač starých nátěrů je směs organických rozpouštědel a parafinu. Při obnově starých nátěrů se musíme někdy zbavit olupujících a. BARVOŽROUT je vysoce účinný moderní univerzální gelový odstraňovač olejových, syntetických, ep. Je vhodný na odstraňování olejových, alkydových, disperzních, syntetických, nitrocelulózových a dvousložkových nátěrů. Používá se k odstraňování starých vrstev nátěru ze dřeva, železa nebo kamene. Tento odstraňovač je bezpochybně super.


Velmi dobře čistí od všech uvedených barev použité štětce (jednoduše na hodin vložte do gelu a druhý den jsou jako nové). Pokud máte na povrchu více vrstev, postup opakujte. Odstraňuje nátěry na bázi vodouředitelných disperzí, olejových, syntetických, nitrocelulózových, dvousložkových epoxidových a polyuretanových nátěrových hmot z kovových, dřevěných i. Používa sa na odstránenie starých vrstiev náteru z dreva, kovu (okrem hliníka) alebo kameňa. Dobre odstraňuje olejové, alkydové, latexové, syntetické, nitrocelulózové a dvojzložkové nátery.


Odstraňuje nielen olejové, alkydové, latexové, syntetické či nitrocelulózové farby, ale aj farby dvojzložkové. Nanáša sa jemným štetcom s dlhým vlasom na starú vrstvu náteru. Po nanesení zošúverenú farbu odstránime oceľovou škrabkou. Vzhľadom na gélovú hustotu veľmi dobre drží i na zvislých plochách. Jedna vrstva sa narušuje rýchlo, asi za až minút.


P odstraňuje nátěry na bázi vodouředitelných disperzí, olejových, syntetických, nitrocelulózových, dvousložkových epoxidových a polyuretanových nátěrových hmot z kovových, dřevěných i betonových podkladů. ODSTRAŇOVAČ STARÝCH NÁTĚRŮ P je moderní gelový odstraňovač s vysokou účinností a univerzálním použitím. Pracovní postup: Nanáší se jemným štětcem s dlouhým vlasem na starou vrstvu barvy v. K odstraňování starých vrstev nátěru ze dřeva, železa nebo kamene. Je vhodný k odstraňování olejových, alkydových, latexových, syntetických, nitrocelulózových. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Kompletní informace k výběru. Odkazy na odborné recenze. P neobsahuje louhy ani kyseliny, šetří tak především kovy, měně korodují. Jenom bych doplnil, že louh , nebo odstraňovač nátěrů může. Pokud stáhneme šupiny barvy, musíme původní nátěr odstranit.


Produkty kupované společně s tímto produktem. Nevhodný na PVC, linoleum a syntetické podklady - Odstraňuje i staré a vyschlé zbytk. Plnič asi použiju HB Body BODYFILL 3Sprej šedý plnič - 400ml (AC H068) a tmel asi BODY 2Alu - 250g hliníková. O víkendu na tom asi začnu pracovat.


Postupně sem budu dávat fota jak se práce daří. Vysoce kvalitní tmel na dřevo. Extra odstraňovač starých náterov, 6kg Extra odstraňovač sa používa na odstraňovanie starých vrstiev laku a farieb z dreva, železa alebo kameňa. Brusné papíry se liší zrnitostí (značí se písmenem „ P “). Nejhrubší papíry či brusné pásy jsou označeny číslem a nejjemnější číslem 400.


Správnou hrubost přitom vybíráme podle toho, jak dokonalého vybroušení potřebujeme docílit. Na méně precizní zpracování povrchu můžeme použít hrubý smirkový papír se zrnitostí až 60. Srovnejte si ceny z internetových obchodů, nakupte v tom nejlepším. Ostraňuje staré nátěry syntetických a disperzních barev. Bezrozpouštědlový odstraňovač nátěrů a barev OWATROL DILUNETT.


K okamžitému použití - s hlubokým účinkem. Pohodlné odstranění několika vrstvev starých a špatně provedených nátěrů , mořidel a laků ze dřeva thermowood. Keywords: odstraňovač , nátěrů , starých.


ADLER Abbeizer Spray je vysoce účinný univerzální odstraňovač starých nátěrů ve spreji, který použijete zejména pro odstranění starých okenních nátěrů na vodní bázi.

Odstraňovač starých nátěrů p 8212
Odstraňovač starých nátěrů p 8212

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...