pondělí 28. listopadu 2016

Nosné překlady ytong

Ytong vnitřní omítka tepelněizolačn. Základní údaje - nosné překlady : výrobek: rozměry d×vך : max. Překlady pro nosné a nenosné stěny. Prefabrikované betonové překlady. YQ U profily, U profily.


UPA profily vyztužené nenosné.

Při montáži se osazují na výšku (2mm). Potřebná menší světlost otvorů se dosáhne větším uložením. Vápenné, sadrové a vápenno-sadrové omietky iných výrobcov odporučené na pórobetón. Samotné překladové trámce jsou nenosné.


Pro danou tloušťku zdiva se překlad vyskládá z prvků PSF položených vedle sebe na sraz, spojených maltou. Takto lze vytvořit překlady pro. Zakládací malta tepelněizolační.


Použít se smí pouze produkty, které mají vlastnosti určené výrobcem a nejsou poškozené. Otvory najľahšie ukončíte použitím prekladov Ytong.

Minimalizujete tak tepelné mosty a zjednotíte podklad pre povrchové úpravy. Pred usadením nosného prekladu nad otvor skontrolujte. Originální překlady zajistí dokonalou součinnost se systémem (stejný materiál = minimální riziko praskání). Nosný překlad slouží k překlenutí otvorů v nosných a nenosných stěnách. Vhodnost jeho použití se musí posoudit z hlediska statiky.


Ocelové jádro nosného překladu obsahuje vnitřní prostor pro předokenní roletovou schránku nebo pro venkovní žaluzii. Výpočet materiálu pro zděné konstrukce Spočítat materiál. Upřesnit parametry typ. Murovanie je veľmi rýchle a jednoduché.


Ideálne riešenie na rekonštrukcie. Na trhu je jich velké množství, prakticky pro většinu stavebních situací existuje nějaké řešení. Je proto dobré o nich vědět a zavčas je do projektu, ať již novostavby, nebo rozsáhlé rekonstrukce, zakomponovat.


Používají - v nenosném zdivu příček z přesných příčkovek Ytong. Nosné preklady položiek. Přednosti překladů Ytong. Porfix nosné a samonosné překlady jsou určeny k překlenutí otvorů v obvodových stěnách a ve středových nosných příčkách.


Multipor tepelněizolační desky. Využití najdou u vytváření nadpraží okenních a dveřních otvorů ve zdivu. Snadná a rychlá montáž,výborná požární odolnost.

Je zakázané překlady zkracovat a jinak upravovat jejich průřezy. ES Prohlášení o shodě YTONG - překlady nosné NOP. Jsou určeny k přímému zabudování.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...