pátek 25. listopadu 2016

Festival izraelského filmu praha

K people interested and. Novinky, lístky, nejnovější info, stejně jako program a vstupenky na nejlepší akce najdete na GoOut. Těšit se můžete i na pestrý doprovodný program.


PROGRAM festivalu najdete zde. Praha – různá místa, 10.

Vstupenky a informace o nadcházejícím festivalu. S chutí Toskánska PROJEKCE ZA ÚCcaron;ASTI REZcaron;ISÉRA. Prague Summer Festival. LIVE stream - Večer bez líčidel.


Zvláštní uznání poroty bylo uděleno čínskému filmu , Co vlastně víš o Měsíci a vodě, režisérky Jian Luo (Čína). Porota cenu udělila, protože snímek „poeticky a bez moralistického odsudku zpracovává. Některé akce mohou být kvůli celostátní karanténě zrušené nebo přesunuté na jiný termín.

Festival budou hostit Kino Pilotů, Kino a Kino Lucerna. Výběr současné izraelské kinematografie zahájí filmy Virgins režisérky Keren Ben Rafaelové a Geula režisérů Josepha Madmonyho a Boaze Jehonatana Jakova. Historicky první přehlídka svého druhu vznikla pod záštitou a za laskavé podpory Velvyslanectví Státu Izrael a Ministerstva kultury. Všechny snímky budou představeny v pražském Kině Pilotů.


Součástí festivalu bude i beseda s filmovými tvůrci filmu Cukrář. Přehlídku v pondělí 27. První ročník toho nejlepšího, co nabízí současná izraelská kinematografi. Od středy do neděle můžete zažít Izrael v Praze.


Kromě filmových projekcí nabízí festival i přednášky, ochutnávky iz. Tvorbu otce izraelského dokumentárního filmu Davida Perlova přijede představit jeho dcera, producentka a filmová editorka Jael Perlov. Izraelskou kinematografii i tamní život přiblíží například ještě drama o volbě mezi rodinou a prací nebo snímek o záměně dětí v nemocnici. Na Cukráře mohou diváci zajít i po skončení přehlídky – od 21.


Dvanáct izraelských filmů představí první přehlídka snímků z této země v Česku, která se uskuteční od 19. TK to sdělili pořadatelé. Kolnoa v překladu z hebrejštiny znamená kino.

Univerzitní kino Scala Brno 24. Těšíme se na vás v Kině Pilotů. Festivalu izraelského filmu KOLNOA uvede filmů, ukázky studentských filmů z izraelských filmových škol i doprovodné přednášky. V Praze se poprvé uskuteční festival izraelského filmu. Tweet V pražském kině Pilotů se od devatenáctého do dvaadvacátého října uskuteční první ročn.


Na příspěvky není možné reagovat ani je zadávat. Reprezentativní výběr současné izraelské kinematografie zahájí filmy Virgins režisérky Keren Ben Rafael s legendární Evgenií Dodinou a vycházející hvězdou současného izraelského filmu , Joy Rieger, a snímek Geula režiséra Josefa Madmonyho, známého u nás svým filmem Restaurátor. Podzim je jako stvořený pro filmové festivaly. Chladnější počasí mnohem více láká k u.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...