středa 28. září 2016

Jupol brilliant

JUB Favourite feelings. A legigényesebb felhasználók számára,lakóépületek és irodaépületek, iskolák, óvodák, kórházak, szállodák, idősotthonok és egyéb középületek, valamint üzemek és ipari objektumok fal-és mennyezetfelületeinek dekorációs védelmére. Barva je okolju prijazna.


Nanosi na različne podlage. JUPOL Brilliant je enostavna za nanašanje in ima nizko vsebnost lahko hlapnih organskih snovi.

Notranja zidna barva BELOL se lahko nanese na fine omete vseh vrst, papirnate tapete, mavčnokartonske. Je určená pre najnáročnejších spotrebiteľov a vhodná na dekoračnú ochranu stien a stropov v obytných a občianskych budovách, školách, materských školách, nemocniciach, hoteloch, domovoch. Pronađite najbliže prodajno mjesto › Sva prodajna mjesta. Pratite nas na društvenim mrežama.


Vopsea lavabilă de interior de calitate superioară. Alegere de top pentru toate spatiile interioare unde este necesar un aspect estetic premium. Caracteristici Vopsea de înaltă precizie într-un strat Extraordinar de alb.

Mezi odstínem nanesené barvy a obrázkem může být menší odchylka, kterou způsobuje struktura, zrnitost,. Namjenjena je najzahtjevnijim korisnicima i primjerena je za dekorativnu zaštitu zidova i stropova u prostorijama kada je poželjan mat izgled boje. Sa svojim svojstvima pripada u 1. Je určená pre náročných spotrebiteľov vhodná na dekoračnú ochranu stien a stropov v obytných a občianskych budovách, školách, materských školách, nemocniciach, hoteloch.


Vyznačuje se velmi snadným nanášením, výjimečnou kryvostí, nejvyšší bělostí a vysokou odolností proti oděru za mokra – natřené povrchy jsou omyvatelné. Má vysokou paropropustnost a příjemnou mentolovou vůni. Keresse meg a legközelebbi JUMIX központot.


Küldje el árajánlatkérését vagy kérdését. Príprava farby Farbu pred použitím len dôkladne premiešame, potom ak je potrebné ju na konzistenciu vhodnú vzhľadom na techniku a podmienky nanášania zriedime vodou (najviac do ). Opis proizvoda: Periva boja koja je pokrivna već u jednom nanosu. Namijenjena je najzahtjevnijim korisnicima i primjerena je za dekorativnu zaštitu zidova i stropova u prostorijama kada želimo mat izgled nanosa boje.


JUPOL BRILLIANT - špičková vnútorná, umývateľná maliarska farba - snehobiela. Vynikajúcu kryciu schopnosť dosahuje už pri jednej vrstve. Mimoriadna belosť a hlboko matný povrch uspokojí aj tých najnáročnejších zákazníkov.


Най-популярни продукти.

JUPOL GOLD është ngjyrë ekologjike me mbulueshmëri të lartë në bazë të disperzionit ujorë të lidhësve polimer. Вътрешни интериорни бои - различни латексови бои, подходящи за мокто и сухо триене, със сатенен блясък, с матов блясък и др. Mat boja,visoko paropropusna otporna na mokro ciscenje. Moderna boja s najvišim stupnjem pokrivnosti, perivosti i bijeline, namjenjena upotrebi u profesionalnoj i širokoj potrošnji. Vrhunska unutarnja boja.


Jupol Ekonomik 25kg Biela. Додај во листата за купување. Proizvodnja boja se odvija pod stalnim nadzorom TÜV SÜD Industrie Service GmbH, München. Kč expres doručení po Praze ZDARMA! Exkluzivní vinylová malířská barva Vysoce kvalitní vnitřní vodou ředitelná malířská barva.


Dotazy k produktu Vám rád zodpoví náš produktový speciali. Ima dugu tradiciju u Hrvatskoj i mnogi su se bar jedanput susreli s njim. Taj svima poznati proizvod za ličenje zidova preživio je dolazak europske konkurencije, zadržao prepoznatljivost, a stalnim unaprijeđivanjem poboljšao svojstva.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Zubní ordinace slavonice

Nabízíme profesionální služby v oblasti stomatologie, stomatochirurgie, implantologie a parodontologie. Vážení spoluobčané, rádi bychom Vá...